کمیسیون ارتباطات کانون کارآفرینی استان تهران از دیماه ۱۴۰۱ برگزاری نشستهای تخصصی را در برنامه کار خود قرار داده است. اولین نشست تخصصی کانون با عنوان «تاثیر شرایط اقتصادی موجود بر فضای کسب و کار» در تاریخ ۱۴ دی ماه ۱۴۰۱ برگزار شد. با توجه به استقبال گسترده مخاطبان و تجربه موفق حاصله، تصمیم به برگزاری ماهیانه این نشستها گرفته شد. در نشستهای تخصصی مباحث مرتبط و تاثیرگذار در اکوسیستم کارآفرینی مورد بررسی قرار میگیرد. عوامل پیشران در اکوسیستم کارآفرینی با حروف اختصاری STEEPVMASL نشان داده میشوند که هر حرف به ترتیب معرف مفاهیم دهگانه با عناوین: اجتماعی، فناوری، اقتصادی، محیط زیست، سیاسی، ارزشها، رسانه، هنر، امنیت و قانون میباشد. تاکنون ۶ نشست تخصصی برگزار شده و در نظر است تمامی مباحث پیشگفته در نشستهای ماهانه پیش رو مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد.
جمع تجربیات حاصله از برگزاری این نشستها منجر به سازماندهی و تدوین استانداردهای لازم برای برگزاری مطلوب آنها شده است. در انتخاب سخنرانان از تمامی ارتباطات و منابع در دسترس نظیر اعضای کانون، اعضای تشکل های اقتصادی، مدیران و اعضای اتاق بازرگانی، استادان دانشگاه و پژوهشگران، کارآفرینان، مدیران و رهبران شرکتها، مدیران نهادهای دولتی، نمایندگان مجلس و سایرین بدون محدودیت استفاده میشود. برای مخاطبان مدعو نیز هیچ محدویتی تعیین نشده است و اعلانات مربوطه از تمامی مجاری اطلاع رسانی و شبکه های مجازی منتشر و از متقاضیان ثبت نام میشود. این نشست ها معمولاً در محل سالن امین الضرب در محل سازمان شماره ۳ اتاق بازرگانی تهران برگزار میشود و استفاده از امکانات و تسهیلات اتاق بازرگانی عامل مهمی در موفقیت این نشستها میباشد.
از برگزاری نشستها عکس و فیلم ویدیویی تهیه میشود و بلافاصله بعد از برگزاری، گزارش تصویری و ویدیویی مربوطه از طریق کانالهای اطلاع رسانی کانون شامل وبسایت، آپارات، اینستاگرم، لینکداین و سایر شبکههای مجازی منتشر میشود. همچنین همکاری خوبی با رسانه کارافرین نیوز شکل گرفته که از طریق این خبرگزاری گزارشهای خبری قابل توجهی از نشستها تهیه و منتشر میشود. برای پیاده سازی مطالب و مستندسازی این نشستها اقدام شده و به زودی گزارشهای خبری مربوطه به صورت ماهنامه و فصلنامه الکترونیک و چاپی تهیه و در اختیار ذینفعان و علاقمندان قرار میگیرد.
گزارش برگزاری نشست تخصصی شماره ۴
گزارش خبری برگزاری نشست تخصصی شماره ۵
گزارش برگزاری نشست تخصصی شماره ۶