در اولین جلسه رسمی اندیشکده کسب و کار خانوادگی دانشگاه تهران به تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، تفاهمنامه همکاریهای مشترک فی مابین اندیشکده و انجمن ترویج کسب و کارهای خانوادگی ایران به امضا رسید.
مراسم امضا تفاهم نامه مابین انجمن ترویج کسب وکارهای خانوادگی و اندیشکده کسب و کارهای خانوادگی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه، در این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور دکتر فاطمه یزدیان رئیس دانشکده علوم خانواده برگزار شد، دکتر فوژان صباحی مدیر اندیشکده کسب و کارهای خانوادگی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران و مهندس سعید جابر انصاری مدیرعامل انجمن ترویج کسب وکارهای خانوادگی این تفاهمنامه را به امضا رساندند.
این طرح با هدف به هم آموزی مابین خانواده ها، پژوهش و مشاوره و ترویج مفاهیم کسب و کار در جامعه انجام میشود. صباحی در همین خصوص توضیح داد: ریشه علم در انتقال تجربه است. مدارک آکادمیک زیادی وجود دارد که الزاما فعالیت نمیکنند، نیاز است اندیشکده در این خصوص وارد شود. انجمن باید به سمت کسب و کارهای کوچکتر برود تا انجمنهای تخصصی به وجود آیند و در مشاوره فعال شوند.
وی همچنین نقش اندیشکده ها را بحث تولید دانش در حوزه تخصصی، پیشرفت فناوری و نوآوری، ارتقا سطح دانش با اطلاعات به روز، حل مسائل پیچیده حوزه های تخصصی و تحقیقات تخصصی در این مرکز برشمرد.
صباحی همچنین اندیشکده را نقطه اتصال بین دانشکده و بخشهای خصوصی عنوان کرد و افزود: موضوع انجمن خیلی گسترده است با این حال در نظر داریم در بخش آموزش و ترویج کسب وکارهای خانوادگی وارد بحثهایی شویم که بتواند برای خانوادهها تولید ثروت کند.