نقشه راه کانون کارآفرینی با حضور اعضای کمیسیون برنامه ریزی راهبردی مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش واحداطلاع رسانی کانون ، اولین جلسه کمیسیون برنامه ریزی کارآفرینی استان تهران روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه در دفتر مرکزی شرکت کروز با حضور خانم معصومه خیراللهی و آقایان بهروز حبیبی، ناصر براتی و محمد زهرایی و در بخش دیگر به صورت مشترک با جلسه کمیسیون ارتباطات و مشارکت فکری آقایان مجتبی نظری و کامبیز شاهنواز برگزار شد.
براتی به عنوان مشاور در زمینه تهیه نقشه راه کانون نقش تسهیل گری با اشاره یه مجموع مباحث مطرح شده در گفتگوها افزود: در مجموع به ۶ نقطه نظر مشترک در زمینه نگاه صنفی برای تقویت کسب و کارهای اعضای کانون و دفاع از منافع آنها ، نگاه مسئولیت اجتماعی و نگاه بنیادی از طریق توسعه مهارتهای پایه در جامعه و بستر سازی برای توسعه کارآفرینی و ایجاد شتاب دهنده در حوزه توسعه صنعتی، ایجاد کلینیک کسب و کار برای کمک به کسب و کارهای کوچک و در اخر از منظر خیریه می توان رسید.
وی خاطر نشان کرد : ابتدا در بحث های انجام شده در کمیسیون ترویج و گسترش کارآفرینی میل به انجام کارهای بنیادی در حوزه کارآفرینی اجتماعی مشهود است اما گرایش صنفی در میان اعضای کانون بسیار قوی تر است و تمایل بیشتری به فعالیت در این زمینه وجود دارد.
براتی با تشریح مدل ها و نظریه های مدیریت و رهبری و متدلوژی تدوین استراتژی بیان کرد: برای این مطالعات لازم است که اهداف و چشم انداز ، منابع و قابلیت های کانون، عوامل کلیدی موفقیت وجامعه هدف مشخص شود و در نهایت تجارب بین المللی در این زمینه استخراج شود.
مجتبی نظری مدیر ارتباطات گروه بهمن در خصوص ترسیم چشم انداز و نقطه مطلوب کانون گفت: می تواند در آینده به عنوان یک سمن اثرگذار در تنظیم فرآیندهای سازمانی دولت و تدوین قوانین توسط مجلس و لوایح دولت شناخته شود و با مراکزی چون مرکز پژوهشهای مجلس، مرکز پژوهش ریاست جمهوری و مرکز پژوهش مجمع تشخیص نظام و غیره همکاری داشته باشد.
وی با اشاره به سود آوری بنگاههای اقتصادی و افزایش بهره وری آنها افزود : اعضای کانون میتوانند از طریق همکاری و انجام فعالیتهای مشترک تاثیرات قابل توجهی در شرایط اقتصادی کشور داشته باشند.
بهروزحبیبی نایب رئیس هیأت مدیره با اشاره به عبور مسیر توسعه پایدار از مسیر کسب و کار پایدار گفت : ثروت آفرینی تسهیلگر راه توسعه پایدار است و ضرورت تقویت کانون ، جذب منابع مالی و اشخاص برجسته و صاحب نفوذ میباشد تا به این وسیله زمینه گسترش تعداد اعضا فراهم شود.