اعضای هیأت مدیره کانون کارآفرینی استان تهران در جلسه بیست و هشتم خود که در تاریخ ۱۷ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد پیشنهادهای طرح شده توسط کمیسیون حمایت از کارآفرینان را مورد بررسی قرار دادند.
جلسه بیست و هشتم هیأت مدیره با حضور آقایان علی نقیب، بهروز حبیبی، محمد حسین وزیری، حسین ریاضی اصفهانی، جلال کاوندی و خانم ها معصومه خیراللهی و پونه توکل نیا در محل ساختمان شماره ۳ اتاق بازرگانی تهران برگزار شد.
اولین دستور این جلسه بررسی اساسنامه تیپ ابلاغی اتاق بازرگانی تهران و مغایرت های آن با اسناسنامه کنونی کانون بود. شرح مغایرت ها یک به یک مورد بررسی قرار گرفت. در خاتمه قرار شد آقایان جلال کاوندی و محمد زهرایی طی ملاقات با آقای دکتر غلامرضا ملکی مدیریت امور تشکل ها و مسئولیت اجتماعی اتاق تهران موارد را بررسی و موضوع را تعیین تکلیف کنند.
در مورد تعیین تاریخ برگزاری مجمع عمومی بحث و تبادل نظر شد و قرار شد بعد از تعیین تکلیف تغییرات اساسنامه نسبت به تعیین تاریخ اقدام شود. همچنین چنانچه اعمال تغییرات اساسنامه الزامی باشد مجمع عمومی عادی به همراه مجمع عمومی فوق العاده در یک روز بزگزار شود.
خانم توکل نیا که به تازگی مسئولیت ریاست کمیسیون حمایت از کارآفرنیان کانون را به عهده گرفته اند ایده و پیشنهادات زیر را برای توسعه فعالیت های این کمیسیون مطرح کردند:
۱- در کشور ضعف ها و همپوشانی زیادی در قوانین مرتبط با حمایت از کارآفرینان وجود دارد که به منظور مرتفع کردن آنها میتوان با اعضای فراکسیون کاراُفرینی مجلس تماس حاصل نمود.
۲- ارتباط با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجموعه صندوق های نوآوری و همکاری در جهت معرفی شرکت های استارتاپی توصیه میشود. آقای ریاضی در این راستا پیشنهاد کردند که کانون کارآفرینی در کانون های زیرمجموعه معاونت علمی با عنوان کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار عضو شود.
۳- برقراری ارتباط با مراکز رشد و پارک های فناوری دانشگاه ها جهت برگزاری رویدادهای کارآفرینی نظیر بوت کمپ و غیره و همچنین ارتباط با پارک های فناوری خارجی
۴- برقراری ارتباط و انعقاد تفاهم نامه با انجمن های کارآفرینی خارج از کشور
۵- کوشش برای جذب اعضای جدید چنانچه حدود ۱۰ شرکت برای عضویت در کانون اعلام تمایل کرده اند.
۶- تعامل با تشکل های دیگر که اخیراً ارتباط با کانون کارآفرینان توسعه گرا در دستور کار قرار گرفته است.
در خصوص پیشنهادت مطروحه فوق بحث و گفتگو شد. قرار شد در کمیسیون حمایت از کارآفرینان مطالعات بیشتری در این خصوص صورت گیرد و طرح های تفصیلی و اجرایی روشنتری تهیه و به هیأت مدیره تسلیم شود. همچنین توافق شد خانم توکل نیا به نمایندگی از کانون بحث عضویت کانون در کانون های زیرمجموعه معاونت علمی را بررسی و نتیجه را اعلام نمایند.
حسب پیشنهاد آقای نقیب قرار شد طی یک روال جاری، اعضای جدید کانون جهت آشنایی و مشاوره به جلسات هیأت مدیره دعوت شوند.
توافق شد جلسه مشترک هیأت مدیره کانون با هیأت مدیره کانون کارآفرینان توسعه گرا ترجیحا تا اواخر تیرماه تنظیم شود.
خانم خیراللهی رئیس کمیسیون ارتباطات گزارشی را از فعالیت این کمیسیون ارایه کردند. به بیان ایشان برنامه زمانی نشستهای کانون تا پایان تابستان تنظیم شده و در هر ماه دو نشست خواهیم داشت. نشست تخصصی ۲۸ تیرماه به بحث فناوری های هوش مصنوعی و بلاک چین و همچنین نشست اتقال تجربه یازدهم مرداد به بحث معرفی کارآفرینان اجتماعی اختصاص یافته است.
خانم خیراللهی همچین بیان کردند که اجرایی کردن دو پیشنهاد مطروحه توسط آقای دکتر مهرداد عالی پور در برنامه کار قرار دارد. پیشنهاد اول برگزاری جلسه هماندیشی در خصوص اصلاح نهادی ساختار بخش خصوص در حال پیگیری است و در خصوص پینشهاد دوم برگزاری دوره آموزشی فصلی با عنوان کارآفرینی مبتنی بر برند توافق کلی حاصل شده است که قرار است برنامه اجرایی آن تهیه شود.