جلسه چهل و هفتم هیأت مدیره کانون کارآفرینی استان تهران روز یکشنبه چهارم آذر ۱۴۰۳ در ساختمان شماره ۳ اتاق بازرگانی تهران برگزار شد. در این جلسه در خصوص برگزاری همایش ۱۱ آذرماه و برگزاری دوره آموزشی برندسازی گفتگو و هماهنگی های لازم صورت گرفت
جلسه شماره ۴۷ هیأت مدیره با حضور خانم معصومه خیراللهی و آقایان علی نقیب، بهروز حبیبی، حسن فروزان فرد، مهرداد عالی پور، امین مقدم، محمد امین محمدخان و محمد زهرایی برگزار شد.
مبحث اول این جلسه برنامه ریزی و مرور فعالیت های اجرایی همایش ۱۱ آذرماه در اتاق ایران بود. آقای مهندس نقیب پیشنهاد کردند که در این همایش از آقایان مهندس مسعود خوانساری و دکتر غلامرضا رضا ملکی به واسطه حمایت هایشان از تاسیس کانون قدردانی شود. همچنین توافقاتی در خصوص انتخاب سخنرانان بصورت گرفت.
انجمن مدیریت کیفیت ایران با تامین محل برگزاری و شرکت کروز با تقبل امور اجرایی فیلم برداری و تدارکات پذیرایی اسپانسر این همایش خواهند بود. بر این مبنا برای آقایان مهندس حمید کشاورز و دکتر حسن فروزان فرد سخنرانی در نظر گرفته شده است.
با توجه به هماهنگیهای قبلی، بخشی از همایش به معرفی خیریه امام علی شهر قدس و تشریح پروژه احداث درمانگاه بیماران خاص این شهر اختصاص یافته است. قرار است آقای دکتر مرتضی غفاری این پروژه را معرفی و نحوه حمایت شرکت ها از این پروژه از محل مجوزهای مالیاتی تشریح نمایند. قرار است در این همایش بروشورهایی به منظور جلب حمایت مالی برای پروژه احداث درمانگاه توزیع شود و به این منظور جمعی از مدیران ارشد صنعت خودرو و صنایع فعال در منطقه شهر قدس به همایش دعوت شده اند.
تم همایش اهمیت شبکه سازی در توسعه فعالیت های اقتصادی خواهد بود و قرار است سخنرانان در حول این تم صبحت کنند. برای معرفی فعالیتهای کانون کلیپ های مختلفی تهیه شده که در لابلای همایش نمایش داده خواهد شد.
مبحث دیگر این جلسه، مرور نحوه برگزاری دوره آموزشی برندسازی توسط آقای دکتر عالی پور بود که برای روز چهارشنبه ۲۸ آذر در اتاق ایران در نظر گرفته شده است. ایشان توضیحات مبسوطی را در خصوص ویژگیها و اهداف این دوره بیان کردند. این دوره با عنوان Brandpreneurship اولین مدل مدیریت دانش بنیان کشور است که در مرکز آثار علمی ایران و مراکز بین المللی به ثبت رسیده است. حدود ۶ سال برای طر احی این دوره در دانشگاه تهران مطالعه شده است. متفاوت بودن و اصیل بودن محتوای دوره از ویژگیهای آن است. ویژگی دیگر آن جلب حمایت اتاق های مشترک در برگزاری آن است که باعث دیده شدن آنها میشود. قرار است این دوره با گرفتن اسپانسر مالی و به صورت رایگان برگزار شود. بخشی از فعالیت های اجرایی این دوره نظیر مدیریت ثبت نام کنندگان و خدمات پشتیبانی توسط گروه پنتر انجام شود.
آقای مهندس نقیب از اعضای هیأت مدیره و برگزارکنندگان خواستند که از فرصت برگزاری همایش برای دعوت مهمانان به عضویت در کانون استفاده کرده و تلاش نمایند که تعدادی عضو جدید را به کانون جذب نمایند.
آقای زهرایی گزارشی را از پیشرفت فعالیت های در حال انجام برای طراحی سامانه کسب و کار توسط آقای مهندس محمدکاظم محبی ارایه کردند. ایشان از اعضای هیأت مدیره خواستند که در بارگذاری اطلاعات شرکت متبوع خود در این سامانه همکاری کنند.
در مورد تغییر ساعت برگزاری جلسات بعدی هیأت مدیره گفتگو شد و توافق شد که جلسات در اولین یکشنبه هر ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ برگزار شود. حسب مورد جلسات میتواند در ساختمان شماره ۳ اتاق بازرگانی تهران و یا دفتر کار یکی از اعضای جلسه باشد.
در انتهای جلسه طبق برنامه ریزی قبلی اعضای هیأت مدیره در گفتگوی ویدیویی برای تهیه کلیپ هیأت مدیره شرکت نمودند.
همچنین پس از اتمام جلسه هیأت مدیره، جلسه هماهنگی داخلی برای برنامه ریزی نحوه معرفی موسسه خیریه امام علی شهرقدس در همایش با حضور آقایان احمد محمدی صفا، حمیدرضا محمدی صفا، مهندس کیوان ملکی و دکتر مرتضی غفاری برگزار شد.